Home » Vakanties » Rondreizen » Privé rondreizen

Privé rondreizen

Een privé rondreis: of een reeds uitgestippelde route of geheel op maat gemaakt. In ieder geval een rondreis met veel vrijheid om het zelf in te vullen. Privé transfers, met een huurauto, auto met chauffeur en soms ook "seat in" excursies met kleine busjes. Helemaal zoals je het zelf in wil vullen. Hieronder vind je een aantal specialisten en partner reisorganisaties waar Auténtica mee samenwerkt.

Privé rondreizen volgens een bestaand programma:

Heb je plannen om een rondreis te maken met je eigen gezelschap – met z’n tweeën, uw familie of een aantal goede vrienden? Rondreisshop neemt je graag mee op één van de individuele rondreizen. Deze hebben drie dingen met elkaar gemeen: flexibiliteit, zekerheid en de beste prijs. Met meer dan 200 privéreizen naar bijna 30 verschillende landen is er voor iedereen een passende individuele rondreis! 


Op maat samengestelde rondreizen:

Riksja Travel, een eigenwijze reisorganisatie, reisfanaten met ieder een specialisatie, hart voor de wereld. Zomaar wat kenmerken van de organisatie zelf. De reizen zijn authentiek, contact met de lokale bevolking waardoor je het land en de mensen leert kennen. De privé reis stel je samen door middel van bouwstenen. 
Laat je informeren door het reisbureau van Auténtica in samenwerking me Riksja.