Zonvakantie - Vakantiewoningen

Auténtica werkt ook samen met geselecteerde ANVR en SGR aangesloten reisorganisaties waarbij wij je vakantie van begin tot eind verzorgen.
Bekijk de voordelen van het "ontzorgen" van jouw vakantie via ons reisbureau.

Als je op zoek bent naar een vakantiehuis in of rond de Middellandse Zee, bent je bij Weg van de Massa aan het goede adres. Alle vakantiehuizen zijn persoonlijk stuk voor stuk bezocht om zo een goed mogelijke selectie te creëren. De vakantiehuizen zijn het hele jaar door zon overgoten, dus zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk vertoeven. 

Een groot deel van de vakantievilla’s kijken uit over zee, andere villa’s bieden je een fantastisch uitzicht over de woeste natuur op verschillende eilanden in de Middellandse Zee.



"Alleen de allermooiste Spaanse vakantiehuizen"

Je vakantie? Die staat in het teken van nieuwe ontdekkingen, inspiratie opdoen of gewoon puur ontspannen. Maar één ding staat vast: je wilt een pico bello uitvalsbasis. Een Casita Travel vakantiehuis tussen wuivende palmen of onder de sinaasappelbomen. Met een seabreeze of met adembenemend uitzicht. Met comfort. Waar je slaapt als een roos. Je het zand van je zongebruinde lijf spoelt. Waar je spontaan met lokale gerechten aan het kokkerellen slaat, om ze later op je eigen terras met een ijskoud rosétje te nuttigen. Zwoele zomeravonden zonder einde… Mi casa es tu casa!


Een Weg van de Massa en Casita Travel vakantie boek je met een vast persoonlijk aanspreekpunt via het reisbureau van Auténtica: Travelbert@ReisburoApollo. Zie contactgegevens onderaan de pagina.