Je vakantie laten laten ontzorgen door het reisbureau van Auténtica: Travelbert@ReisburoApollo

En waarom zou je een dan je vakantie geheel laten verzorgen door ons reisbureau  ? 

 • Een persoonlijk contact als aanspreekpunt waar je op kan terugvallen.
 • Groot assortiment: vakanties van alle grote maar ook van kleinere specialistische reisorganisaties.
 • Begeleiding tijdens het gehele traject (voor, tijdens en na de reis).
 • Helpt je bij eventuele problemen.
 • Zelfde prijs als direct/rechtstreeks boeken op internet.
 • Door de ervaring en expertise een reisadvies geven op basis van jouw wensen.
 • Online inspiratie opdoen en via Travelbert@ReisburoApollo boeken is een ideale combinatie van actueel aanbod en persoonlijk advies/contact.
 • Geen stress of je (belangrijke) dingen vergeet.
 • Inzicht en adviezen uit eigen ervaring. Wij hebben veel plekken zelf gezien en ervaren.
 • Wij hebben vele contacten in de reiswereld die weleens handig kunnen zijn.
 • Geen risico’s, die je wel kan ervaren wanneer je online via verschillende websites je vakantie samenstelt.
 • De vakanties op deze website bieden een financiële garantie via de SGR of gelijkwaardig. (Ook de online partners!) Vele zijn echter ook aangesloten bij ANVR of VvKR.
 • Als je bij ons reisbureau een vakantie boekt, valt deze onder de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden die de ANVR-reisondernemingen hanteren en zijn overeengekomen met de Consumentenbond. Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke bepalingen wordt geconfronteerd. Alleen betrouwbare bedrijven die een verklaring van goed gedrag kunnen overleggen, mogen lid worden van de ANVR. ANVR-reisondernemingen zijn bovendien aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) of gelijkwaardig. Dat biedt je financiële zekerheid. Alle ANVR-touroperators zijn eveneens aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Naast de ANVR is de VvKR een overkoepelende organisatie. De leden hiervan bieden eveneens garantie op hun pakketreizen.
 • Gelijk beginnen met de voorpret van de reis zelf zonder zorgen te hoeven maken: tijd en stress besparen. Zie foto :)

Reisburo Apollo is lid van ANVR, SGR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Je boekt bij en betaalt aan bij Reisburo Apollo.


Klik op onderstaande banner voor het ANVR certificaat van Reisburo Apollo

6 Redenen waarom het voor jou verstandig is om bij het boeken en betalen van je reis te letten op het ANVR-logo:

1. Eerlijke voorwaarden voor jou
Onze 'kleine lettertjes' van de ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn afgesproken met de Consumentenbond. En een ANVR-reisonderneming houdt zich netjes aan de Reclamecode Reisaanbiedingen en regels van de Autoriteit Consument en Markt. Dan kun jij er zeker van zijn dat het er eerlijk aan toe gaat.  

2. Jouw geld in goede handen
Een ANVR-reisonderneming is aangesloten bij garantiefonds SGR of biedt een gelijkwaardige garantie. Dat geeft jou zekerheid dat je reissom volgens de voorwaarden wordt vergoed bij faillissement van een ANVR-onderneming.

3. Jouw reis veilig & gezond
Reizen is avontuur! Daarom is een ANVR-reisorganisatie aangesloten bij Stichting Calamiteitenfonds Reizen (SCR). Dan weet je dat jij je kosten bij een calamiteit krijgt vergoed. 
Bussen bij busreizen van een ANVR-organisatie voldoen aan strenge veiligheidseisen van het Keurmerk Touringcarbedrijf. Da's pas veilig. 
Voor jouw veiligheid houdt een ANVR-reisonderneming zich aan strakke regels van het Ministerie van Volksgezondheid om risico's met legionella te vermijden.

4. Je gaat verantwoord op reis 
Met goed opgeleid personeel weet je dat jouw vakantie in goede en deskundige handen is. Maar om jou ook in de toekomst te laten genieten van prachtige bestemmingen neemt een ANVR-reisonderneming praktische maatregelen om extra rekening te houden met milieu, mensen, natuur en cultuur. En dat kan alleen als we samenwerken met jou als reiziger!

5. Jouw gegevens veilig
Een ANVR-reisonderneming heeft een beveiligde website, een helder privacy- en cookiebeleid en informeert jou over hoe zij omgaat met persoonsgegevens. Want je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Zo weet je dat je veilig kunt boeken én betalen.

6. Zekerheid voor jou bij klachten
De ANVR-reisonderneming helpt je graag bij vragen en klachten. Zij respecteert alle uitspraken van de onafhankelijke Geschillencommissie Reizen en heeft ook een goede aansprakelijkheidsverzekering. Dat geeft jou vertrouwen!  


Wil je de ANVR brochure 2023 downloaden met alle voorwaarden en tips ? Klik dan op de brochure die hiernaast staat afgebeeld.
Vragen over ANVR, SGR en Calamiteitenfonds ? Neem contact met ons op!