Dichtbij genieten op een unieke locatie  (online only!)

Er even op uit naar een bijzondere plek ? Weg van de drukte in een andere omgeving en/of accommodatie ? Wil je bijzonder overnachten dichtbij huis om even te ontspannen of voor een speciale gelegenheid ? Auténtica geeft je wat leuke tips om dit te vieren.  Deze arrangementen zijn alleen online te reserveren.  

Een organisatie die specifiek gericht op bijzondere en unieke overnachtingen is Vipio : Rust en ruimte met de WOW factor en blijvende herinneringen!


Uniek en bijzonder overnachten! 

Wil je iets bijzonders voor een leuke prijs, heb je een speciale gelegenheid, iets te vieren of zomaar even er op uit naar een unieke locatie ?

Ook leuk als verrassing of cadeau !
Bekijk de Traveldeals en boek direct online. 


Een boomhut, iets in the middle of nowhere, een pipowagen of toch net iets meer luxe? Een ervaring om nooit te vergeten, ultiem vakantiegevoel. Het kan bij Natuurhuisje.nl. Ontdek een nieuwe omgeving vanuit een duurzaam huisje op een mooie plek in de natuur. Je kunt zelfs overnachten in een kerkje, tipi tent of een schip!  


Met Hotelspecials overnachten in een kasteel, klooster of landhuis in Nederland, België, Duitsland of misschien wel in Luxemburg. Waan je een kasteelheer of vrouw in hele oude tijden, ga op in een sprookje.  Geniet van de luxe en romantiek en maak een wandeling door de kasteeltuinen en landerijen. Veel plezier in deze historische accommodaties!  


 

Via Zoweg.nl kan je voordelige tussendoor vakanties in Nederland en daar buiten boeken. Zoweg.nl heeft een uniek concept om tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen unieke en bijzondere hotelarrangementen aan te bieden in kleinschalige accommodaties. Met Voordeeluitjes op een bijzondere plek ontwaken. Maak iets bijzonders van je (korte) vakantie door er een leuk arrangement van te maken. Dat kan namelijk heel goed bij Voordeeluitjes:
Er zijn optioneel vele extra's bij te boeken voor jouw unieke overnachting. 

Bijzonder kamperen

Kampeer je liever in een boomgaard, een achtertuin of bij iemand op het weiland?  Dan vind je hier een overzicht van de beste Campspaces in Nederland. Midden in de natuur, gewoon bij jou om de hoek.

Of zoek je een unieke kampeerplaats voor je camper? Bekijk dan hier de mogelijkheden van Campspace.