De natuur in algemeen

Iedere vakantie moet een unieke reiservaring zijn, een belevenis. Oftewel van reizen naar beleven! Met Voigt Travel reis je niet naar bestemmingen die al zijn platgetrapt door hordes toeristen, maar juist naar de onontdekte parels op deze planeet. Ga bijvoorbeeld in de winter naar LaplandNoord-NoorwegenSpitsbergenZuid-Finland of Schotland en laat je meenemen in een adembenemend decor van fotogenieke fjorden, besneeuwde bossen en het magische noorderlicht.

Noorderlicht in Lapland met Voigt Travel
Finland met Voigt Travel
Spitsbergen met Voigt Travel
Noorwegen met Voigt Travel
IJsland met Voigt Travel
Schotland met Voigt Travel

Het reisbureau van Auténtica is partner van VOIGT Travel en kan alle bovenstaande vakanties of een reis op maat geheel voor je verzorgen. 


Online only partners:

Ontspannen de natuur in, weg van de drukte en even tot jezelf komen. Soms heb je dat net even nodig. Relaxed of actief, er zijn genoeg mogelijkheden van onze online partners die bij boeking de gehele afhandeling zullen verzorgen. 

Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakantiesfietsvakanties
gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding zijn er ook individuele reizen. Laat je inspireren en stel je eigen reis samen met behulp van ons unieke reisaanbod.


Natuurlijk Reizen neemt je mee naar mooie bestemmingen zowel binnen als buiten Europa. De specialisaties zijn kleinschalige, actieve reizen, bijzondere vakanties en maatwerkreizen. Met deze reizen geniet je van de natuur en maakt je kennis met de cultuur en de lokale keuken. Bij het samenstellen van deze reizen houdt Natuurlijk Reizen rekening met mens, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor de reiziger bijzonder is maar

ook de komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen. Natuurlijk Reizen probeert een  bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Zij nemen deel aan projecten en werken zoveel mogelijk samen met kleine, duurzame accommodaties. Voor een aantal reizen dichter bij huis, gaat de reis per trein, bus en boot. Natuurlijk Reizen organiseert o.a. fietsreizen, wandelvakanties, culinaire reizen, natuurreizen, creatieve weken en autorondreizen op bijzondere bestemmingen.


Trek de natuur van de Alpen in met Alpenreizen

Het aanbod van AlpenReizen bestaat uit skivakanties, wandelvakanties, fietsvakanties, bergtochten, en andere activiteiten in de Alpen. Ze richten zich op verschillende Alpenlanden, zoals Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Italië, en Slovenië.