Home » De vakanties van Auténtica » Vliegen naar de zon » Naar de zon (algemeen)

Zonvakantie (algemeen)

Auténtica werkt samen met enkele geselecteerde ANVR en SGR aangesloten reisorganisaties waarvoor wij de vakanties kunnen verzorgen. Bekijk de voordelen van het "ontzorgen" van jouw vakantie via ons reisbureau.

Bekijk de websites om inspiratie op te doen voor dé authentieke vakantiebelevenis. 

"Bijzonder, kleinschalig en authentiek"


Weg van de Massa
biedt vakanties inclusief huurauto en een bijzondere accommodatie aan. Indien gewenst is het ook mogelijk een passende vlucht bij te boeken met Transavia vanaf Amsterdam, vertrek vanaf een regionale- en zelfs vanaf buitenlandse luchthavens. De accommodaties bevinden zich voornamelijk op rustige plekjes en zijn persoonlijk  bezocht en beoordeeld.


Een studio met een enorm hemelbed, het home-made Toscaanse diner verzorgd door Francesco, een landhuis uitkijkend over de Ionische Zee… Bij
TUI Small & Friendly vakanties zijn er geen twee hetzelfde.

Hier geen animatie aan het zwembad of designkoelkast op je kamer, wél een eigenaar die zijn gasten kent en je de leukste wandelroute richting het dorp wijst. Hier wil je nooit meer weg.Kleinschalig, gastvrij, charmant en bijzonder sfeervol, zo kun je de hotels en appartementen voorzien van het Corendon Charme label het best omschrijven. De speciaal geselecteerde accommodaties zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. 

Of het nu om een boutique hotel, ambiance appartement, kleinschalig hotel of een designhotel gaat, altijd is er die persoonlijke service en intieme sfeer die je verblijf net dat beetje extra geven.


 

Onze belangrijke partner &Olives is heel in het kort samengevat : Authentieke reizen naar de Mediterranee & het Midden-Oosten. &Olives staat voor het genieten van het bijzondere en de schoonheid van de verschillende culturen op mooie vakantiebestemmingen. 

 

Naast zon, zee, strand en stad wil &Olives je in het bijzonder laten kennismaken met de lokale cultuur : van natuur, kookworkshops, wine & dine, bijzondere musea tot de authentieke en kleinschalige accommodaties op de bestemmingen. Bijzondere bestemmingen én unieke rondreizen!


Een Weg van de Massa, TUI, Corendon, &Olives Travel vakantie boek je met een vast persoonlijk aanspreekpunt via het reisbureau van Auténtica: Travelbert@ReisburoApollo. Zie contactgegevens onderaan de pagina.


Zonvakanties (algemeen) online only 

Autenticá heeft een aantal online partner reisorganisaties die ook authentieke en kleinschalige vakanties aanbieden. Deze reizen kunnen wij niet voor je verzorgen maar uiteraard kun je wel boeken via onderstaande links. Vragen? Natuurlijk helpen we je graag offline bij deze online vakanties.

 Sunweb Secrets  is een stukje omgereden en dat heeft geweldige vakantieadresjes opgeleverd: kleinschalige accommodaties waar de charme, gastvrijheid en authenticiteit vanaf spatten. Van bijzondere boutique hotels in de bergen tot sfeervolle appartementen op adembenemende locaties. Pak de huurauto en rijd langs de mooiste plekjes, weg van de massa. Kom je langs romantische verlaten baaitjes en charmante restaurantjes. 


 

Voor vakanties met bijzondere verhalen. Er op uit trekken met eigen huurauto om in contact te komen met de locals op een markt en te luisteren wat er 's avonds te beleven valt. Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza was here linksaf.