Wandelen en hiken

Auténtica werkt onder andere samen met wandelvakantie specialist Eigen-Wijze reizen. Dit zijn individuele wandelvakanties met eigen gezelschap.
Volledig verzorgd, eigen tempo, zelf de dagen indelen, diverse bestemmingen en gradaties en je kunt een trektocht maken of wandelen vanuit één plaats. Ook is maatwerk mogelijk. Eigen-Wijze reizen heeft meer dan 30 jaar ervaring in wandel- en fietsvakanties. 


Ga met OAD mee wandelen in bijvoorbeeld Schotland en geniet bijvoorbeeld van de bijzondere eilanden Kerrera, Mull en Iona. Ook de wandelvakantie in Zuid-Engeland is speciaal, bekend om de mooie natuurparken Dartmoor en Exmoor. Genieten van indrukwekkende landschappen in het Westerwald in Duitsland of de bijzondere wandelingen in het Salzburgerland in Oostenrijk.

Laat je OAD en Eigen Wijze Reizen wandel vakantie voor dezelfde online prijs verzorgen door het reisbureau van Auténtica met een vast en persoonlijk aanspreekpunt.


Online Only

Een wandelvakantie door glooiende landschappen, misschien wel door de bergen of naar een boeiende stad? Ontdek al wandelend bijzondere plekken en overnacht in kleine hotels of trekkershut. Net zoals jij het wilt....Zoek en boek online bij deze Auténtica partners.

Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur, binnen en buiten Europa

SNP natuurreizen wandelvakanties:

  • Je overnacht bij bijzonder accommodaties (die gegarandeerd goed zijn!)
  • Je reist met gedetailleerde routebeschrijvingen (die iedereen begrijpt)
  • Je ontvangt GPS-tracks voor je GPS-ontvanger
  • Je bagage hoef je niet mee te zeulen: wij regelen het vervoer!
  • Groepsreis? Dan krijg je een ervaren groepsleider mee

Er zijn ook wandelvakanties waarbij je de hond mee kan nemen en als andere wandelthema's zijn er onder andere: Bergwandelen, Groepswandelreizen, Individuele wandelvakanties en nog enkele andere thema's.