Wintersport

Wil je een bijzondere wintersport beleven? Je vind hier inspiratie en voorbeelden van hoe je een dergelijke vakantie waar kunt maken.
Wat dacht je van een sneeuwhotel, huisje met hot tub in de sneeuw, huskysafari, ijsvissen afgewisseld met langlaufen, wandelen of skiën in de mooie natuur en alle ruimte om je heen ?  Misschien zie je het Noorderlicht wel!

Het reisbureau van Auténtica werkt samen met de specialistische reisorganisatie BBI Travel om jouw bijzondere wintersport vakantie waar te maken. Voor de Scandinavische landen hebben zij eigen vluchten ingezet vanaf Groningen airport. Uit eigen ervaringen kunnen wij vertellen dat dit misschien ondanks een stukje rijden ideaal is. Bovendien is het parkeren bij de reis inbegrepen!


Zoek je een afwisselend wintersport avontuur ? Ga dan op wintersport naar Fins Lapland. Misschien wat minder mogelijkheden voor de fanatieke skiër maar wel vele leuke excursies als husky- en noorderlichtsafari's, sneeuwscooter  tochten, naar de rendieren, ijsvissen of bijvoorbeeld slapen in een sneeuwhotel of wildernishut.   

Laat deze unieke belevenis  verzorgen door het reisbureau van Auténtica in samenwerking met specialistische reisorganisaties als BBI. 


Net als BBI travel heeft ook TUI eigen vluchten ingezet en wel naar Fins Lapland. Ga op een echt winteravontuur naar deze sneeuwzekere bestemming: vanaf november tot eind april ligt er een dik pak sneeuw. Het is slechts 3 uur vliegen voordatje in een totaal andere wereld komt. Ontmoet de locals, ga er overdag op uit en geniet na terugkomst van een heerlijke Finse sauna.