Treinreizen

Reizen en duurzaamheid hand in hand: kan dat? Reizen met de trein is daar een goed voorbeeld van. Binnen Europa is nog veel te zien wat bereikbaar is met de trein: steden, landschappen, bergen, idyllische dorpen, bruisende steden, helderblauw water, andere mooie natuur,bijzondere culturen en gastronomisch genot: we hebben het allemaal in Europa. Mensen van andere continenten komen niet voor niets naar Europa toe.

Bijkomend (duurzaam) voordeel is dat Europa bij uitstek geschikt is om per trein rond te reizen. Via het meest dichte spoornetwerk van de wereld, meer dan 280.000 km in totaal, kom je op plekken waar je anders nooit zou komen. Bovendien reis je comfortabel, ontwijk je files, stap je hartje centrum uit en trekken onderweg de meest mooie landschappen aan je voorbij. Nieuwe werelden ontdekken dichtbij huis, comfortabel reizen en ondertussen een steentje bij dragen aan een duurzame wereld

Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op de website en stel je eigen reis samen met behulp van het unieke reisaanbod.


ANWB treinreizen zijn een comfortabel alternatief voor een autorondreis. Geen gedoe met opletten op de weg, navigatie of plaspauzes. Tijdens een treinreis genieten vanuit de luie stoel van de schitterende landschappen die voorbij trekken. Eten en slapen doe je aan boord of in een comfortabel hotel langs de route. Onderweg zijn er stops in prachtige steden of op andere plekken  die je niet mag missen.


 

Met de treinen van GreenCityTrip reis je naar Praag of de authentieke stad Dresden. Je overnacht in de trein waardoor je tijd en hotelovernachtingen bespaart.