Cultuur

Er is in Nederland één grote reisaanbieder van culturele vakanties en dat is SRC reizen. Waarom je als cultuurliefhebber bij SRC een reis zou moeten boeken, leggen we hier uit. Het is een online partner van ons dus boek deze culturele reizen direct op hun website. Vragen voordat je gaat boeken ? Natuurlijk helpt het reisbureau van Auténtica hier je graag bij. 

Waarom vakantiegangers voor SRC Reizen moet kiezen? Om de volgende redenen!


De mooiste reisroutes

Cultuur in de breedste zin van het woord, van kunst tot lekker eten, is een belangrijk ingrediënt van de unieke reizen van SRC. De reizen laten de reizigers de mooiste plekken van de wereld zien. SRC stelt de reisroutes zo samen dat je niet alleen de highlights ziet, maar ook de onbekende plekjes ontdekt.


De beste reisleiders en gidsen

De reizen van SRC naar al die prachtige, cultuurrijke bestemmingen worden begeleid door beste reisleiders en plaatselijke gidsen. Dankzij hun enthousiaste, passievolle verhalen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven!


Héél veel is bij de reissom inclusief

Bij de groepsreizen en individuele reizen zijn veel zaken bij de reissom inbegrepen: meer dan alleen de vlucht, het vervoer ter plaatse en de hotels. Zo is bij de culturele groepsreizen en bij de meeste privéreizen het complete excursieprogramma inclusief. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar bij veel andere touroperators moeten reizigers vaak ter plaatse voor de excursies nog bijbetalen. Ook is op veel reizen naast het ontbijt het diner inbegrepen. En mocht dit niet het geval zijn, dan weten de gasten zeker dat het hotel zodanig gelegen is dat zij makkelijk zelf op zoek kunnen naar een leuk eetadresje. Bij alle reizen staat duidelijk beschreven wat wel en niet is inbegrepen in de reissom, en wat de verwachte kosten zijn van de eventuele extra's en de entreegelden. Er zijn dus geen verborgen kosten, en de reizigers hoeven niet in de kleine lettertjes te duiken om te weten waar zij aan toe zijn. Zo komen zij tijdens hun vakantie niet voor nare verrassingen te staan.


Goede prijs-kwaliteitverhouding

Al meer dan 38 jaar heeft SRC bij de ontwikkeling van haar reizen één uitgangspunt: we leveren een mooie reis voor een eerlijke prijs. Deze reis is (of lijkt) dan in veel gevallen niet de goedkoopste, maar de reizigers krijgen wel waar voor hun geld: er is heel veel inclusief in de reissom, de reis heeft een kwalitatief zeer goed excursieprogramma en er wordt samen gewerkt met ‘A-partners’, zoals gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen en goede (meestal middenklasse)hotels.


Vele tevreden reizigers

De tevredenheid van de gasten is weergegeven in reviews. Veel mensen die met SRC op reis zijn geweest, doen dat minstens nog één keer weer. Wel 69%! SRC wordt door Trustpilot beoordeeld met 4,5 ster (2022).


Al 38 jaar betrouwbaar

Zo’n 30 ervaren medewerkers met passie voor hun vak, voor reizen én voor de reizigers werken elke dag hard om de vakanties die aan hen toevertrouwd zijn te laten slagen! De partners in binnen- en buitenland kennen we al jaren, zodat de gasten ook daar in vertrouwde handen zijn. En ook de reisleiders zijn de beste! Uiteraard is SRC aangesloten bij de twee belangrijkste organisaties die de rechten van de reizigers behartigen, de SGR en de ANVR.

Klik op onderstaande banners voor culturele vakantie inspiratie. Rondreizen:

Culturele Fly-drives