Rhodos

Rhodos: we kennen het waarschijnlijk van de mooie oude maar wel erg toeristische binnenstad en de plaatsen daaromheen zoals Ixia, Trianda en, Faliraki. Misschien ook nog van Lindos als uitstapje. Maar verder ?  Eerst dan maar in drone vogelvlucht langs de kusten:

Zo te zien genoeg leuke baaitjes om de drukte van de noordkant te ontwijken. Trouwens, als je er even buiten gaat zitten dan is het al heerlijk rustig en kan je in een mum van tijd de drukte opzoeken. Ook leuk! Hoe meer naar het binnenland en naar het zuiden, hoe rustiger. Kloosters, meloenvelden, dorpjes met kleine kerkjes, honingproeven en uitzichtpunten. En wat dacht je van "echt Grieks eten"?
Nu nog een prachtplek om te verblijven. Auténtica geeft hieronder enkele authentieke suggesties. Klik op onderstaande banner voor het kleinschalige Rhodos aanbod van onze exclusieve reisorganisatie "Weg van de Massa"  

Ik zou bijna zeggen: een paradijs op aarde. Zo mooi liggen de Salakos Villas erbij. Wat een weids panorama midden in de natuur. De villa's zijn zo goed als nieuw en sommige hebben een eigen zwembad. En helemaal bijzonder is dat het water hier uit de kraan puur bronwater uit de omgeving is. Waar vind je dat nu? Is dit wat voor jouw vakantie? Kijk dan snel op mijn website want er is nog beschikbaarheid in het hoogseizoen. Deze accommodatie is alleen online te boeken.