Excursies

Wie kent je bestemming het best en weet de leukste plekjes en de lekkerste locale maaltijden ? Of op de fiets een stad verkennen en de gebaande paden af met een Nederlandstalige gids ? Hierbij wat tips om je vakantie op een authentieke manier in te vullen.  


Fietsen in een wereldstad start bij Baja Bikes: wereldwijd de beste fietstours & fietshuur. Bij Baja Bikes boek je veilig én snel je fietstour, fietshuur en stadswandeling met Nederlandse gids. Overal de hele wereld in ruim 150 topsteden. Bekijk de Highlights of ga juist van de gebaande paden af. 

Beleef de stad van binnenuit en ontdek hoe en waar een local zich beweegt en het leven ervaart. Op de fiets voel je je in no time thuis in een wereldstad. De Tours met gids van Baja Bikes zijn toegankelijk, informatief en ontspannen. Lekker op de fiets of lopend en bijna overal met Nederlandse gids!


Je krijgt kooklessen, doet een workshop of andere activiteit samen met de vriendelijke, zorgvuldig geselecteerde locals van jouw vakantie bestemming. Of ga op een Eatwith tour met dé specialist van de bestemming. EatWith-ervaringen zijn de perfecte manier om te genieten van een leuke, unieke activiteit.Met WithLocals beleef je een unieke en onvergetelijke reiservaring onder begeleiding van de lokale bevolking. Er zijn talloze bestemmingen over de hele wereld waar deze bijzondere ervaringen kunt beleven en locals kunt ontmoeten die jou de de plekjes laten zien die je anders nooit zelf had kunnen vinden.


Proef letterlijk de authentieke lokale cultuur via ResiRest en ondersteun de lokale bevolking! ResiRest is een wereldwijd reisplatform dat lokale mensen en reizigers over de hele wereld verbindt door middel van lokale diners. Als je op reis bent, willen reizigers vaak de lokale cultuur op lokaal niveau ontdekken. 

Ondersteund door gekwalificeerde lokale agenten, brengt Resirest je naar lokale families. Deze families bereiden een traditionele maaltijd voor je, of nodigen je zelfs uit om mee te koken, wat je wilt!

Typisch voorbeeld van een Resirest beleving op Curacao

Hi, hi Guide
Een stad ontdek je met een local, zo kom je dichterbij het echte DNA van de stad. Je begrijpt de stad beter. Locals kennen de beste plekken waar je moet zijn.

  • Boek een lokale tour met een echte local. 
  • Deel je voorkeur en krijg een op maat gemaakte tour.
  • Maak een videocall met een local en vraag advies voor jouw volgende trip.
  • Bekijk tips van locals.


Als je jouw vakantiebestemming echt wilt ontdekken, is fietsen een uitstekende mogelijkheid. Maak met ListNride de perfecte rit met een huurfiets. Via dit boekingsplatform heb je toegang tot 50.000 fietsen over de hele wereld. Voor elke omgeving is er een geschikte fiets, met of zonder e-ondersteuning.