Groepsreizen

Auténtica werkt samen met gespecialiseerde reisorganisaties die zich onderscheiden door het net even anders te doen. van de gebaande paden af te wijken en de nadruk leggen op het beleven zoals de bestemming echt is. Tijdens de reizen wordt daarom verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken. 


De Rondreisshop is het reisbureaumerk  van Auténtica in samenwerking met het bekende NRV reizen. Je vind er reizen  naar toeristische bestemmingen maar zeker ook authentieke en bijzondere groepsrondreizen. Wat dacht je van een rondreis naar Armenië, Colombia, Laos of bijvoorbeeld Oezbekistan?  

De Rondreisshop heeft mooie groeps- en privé rondreizen met aantrekkelijke prijzen. Wat dacht je van een privé rondreis "De twee gezichten van Marokko" of een groepsrondreis "Autenthiek Thailand" ? 


Sinds 1983 is Sawadee gespecialiseerd in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het programma bestaat uit bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met Sawadee is reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Daarnaast wil Sawadee Reizen ervoor zorgen dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van de komst van toeristen zodat die altijd met een gerust hart kunnen terugkeren.

Een rondreis maken met je kinderen? Speciaal voor nieuwsgierige kinderen met avontuurlijke ouders bieden we actieve familiereizen aan naar bijzondere bestemmingen. Deze reizen zijn geschikt voor ouders met kinderen vanaf 7, 12 en/of 16 jaar.

Tijdens onze Premium Reizen worden avontuur en comfort gecombineerd. Unieke accommodaties, kleine groepen en heel veel inclusief; bij deze reissoort staat genieten voorop en bieden we je alles om jouw reis nog specialer te maken. Kleinere groepen en luxe accommodaties.


 

Met trots kunnen wij melden dat het reisbureau van Auténtica een overeenkomst met de ANWB heeft om de rondreizen voor onze reizigers te mogen verzorgen. Bekijk het aanbod groepsreizen en boek online of laat je rondreis verzorgen door ons reisbureau.


Ontdek de natuur, de cultuur, de geschiedenis en de keuken van het land dat je bezoekt. Vanuit unieke accommodaties trek je met een gids of op eigen houtje door het land dat je bezoekt. Met de auto, de fiets of ander vervoer. Een rondreis van
SNP Natuurreizen betekent onderweg zijn, eigen keuzes maken en op een ongedwongen manier veel indrukken opdoen.