Over Auténica Travel

Welkom op de website van Auténtica! Mijn naam is Egbert Jonker en ben ruim 30 jaar werkzaam in de reisbranche. Eerst als reisbureaumanager bij de ANWB, Arke en Holland International (TUI) en de laatste 14 jaar als zelfstandig franchise ondernemer bij TUI,  Thomas Cook en momenteel bij Travelshop@Reisburo Apollo.
Met mijn reisbureau ben ik je graag van dienst via de telefoon, e-mail, Skype, Facebook en andere moderne media. 

“Het leven wordt niet afgemeten aan het aantal keren dat we ademhalen maar aan de plaatsen en momenten die ons de adem benemen….”

Bezit is maar betrekkelijk. Waar het echt om gaat is de kwaliteit van het leven en het genieten van bijzondere levenservaringen. Met Auténtica wil ik je suggesties en inspiratie bieden dit om dit tijdens een vakantie waar te maken: speciale momenten op mooie locaties met authentieke en bijzondere accommodaties. 

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Egbert Jonker, eigenaar van Travelbert@ReisburoApollo.nl 

Nog even iets heel belangrijks over Auténtica: Wat of wie is nu een specialist in bijzondere vakanties ? Het simpele antwoord is: de persoon of organisatie die daar veel kennis voor in huis heeft. Nu hebben wij behoorlijk wat kennis en opgedane ervaring bij Auténtica maar er zijn natuurlijk mensen en organisaties die op bepaalde bestemmingen of thema's veel meer kennis hebben. Daarom werken wij heel graag samen met betrouwbare partners uit de reisbranche. Samen met hun expertise, stellen wij op jouw wensen een vakantie samen. Daarbij blijven wij je vaste aanspreekpunt. Klik op onderstaande button als je meer wilt weten waarom dit de handigste weg is naar een succesvolle authentieke reisbelevenis.