Home » Extra's » Autohuur

Autohuur

Met een huurauto zie je veel meer ! Maar doe het wel op zeker zonder poespas ter plaatse of achteraf. Neem een auto die gewoon helemaal verzekerd is volgens Nederlandse maatstaven. Verder op deze pagina leggen we je het verder uit. 

Allinclusive autohuur van Sunny Cars:
alle verzekeringen inbegrepen. Voor zover er lokaal een eigen risico bestaat, is dit eigen risico  weer herverzekerd. Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Met een huurauto ontdek je meer. Om er zelf met een huurauto op uit te gaan, bespaar je ook nog eens een hoop andere kosten en kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen.Bij DiscoverCars is de autohuur ook altijd All Inclusive:

  • Geen reserverings- of wijzigingskosten
  • Kosteloos annuleren tot 24 uur voor huuraanvang
  • Terugbetaling van eigen risico

DiscoverCars is een van de grootste onafhankelijke aanbieders op het gebied van autohuur. DiscoverCars heeft zelf geen huurauto’s, maar wij heeft wereldwijd contracten afgesloten met diverse grote verhuurbedrijven waaronder Alamo, Avis, Hertz, Europcar en Sixt.  Naast een breed aanbod van huurauto's dus ook de scherpste huurtarieven aanbieden tegen de beste beschikbaarheid.

Bij DiscoverCars kun je niet alleen op meer dan 17.000 locaties in 110 landen wereldwijd een huurauto boeken, maar de werkwijze is zeer aantrekkelijk. Zo betaal je  geen reserverings- en wijzigingskosten, kun je tot 24 uur voor huuraanvang je auto kosteloos annuleren, en daarnaast krijg je het eigen risico terug wanneer je onverhoopt met schade te maken krijgt.