Verre tropische verrassingen

Een vaste authentieke vakantiestek op een tropische bestemming. En er zijn veel van deze bijzondere, unieke accommodaties en plekjes te vinden. Wij helpen je deze te vinden en je vakantie te verzorgen zodat je verre vakantie gelijk kan beginnen.

Het reisbureau van Auténtica werkt al meer dan 35 jaar samen met TUI  Inmiddels heeft TUI een eigen vliegtuigmaatschappij die ook op verre bestemmingen vliegt.
Door de combinatie van een leuk aanbod van kleinschalige, authentieke accommodaties tegen een prima prijs, is het interessant om het deze vakanties te bekijken.

Met twee kliks kom je gelijk bij het aanbod van deze verre tropische verrassingen. Filter in het menu links bij "accommodatie" op "TUI small and friendly". Doe inspiratie op, boek online of laat je vakantie helemaal verzorgen door het reisbureau van Auténtica voor dezelfde online prijs met een vast persoonlijk aanspreekpunt. De charme hotels van Corendon vindt je op de verre tropische bestemmingen als Bali, Bonaire, Curacao, Kaapverdië, Zanzibar en Gambia. Het zijn gastvrije, kleinschalige hotels waarbij persoonlijke service voorop staat. Vliegen met KLM naar Bali en Curacao vanaf Amsterdam. 

Op de geopende pagina selecteer je links in het menu op de bestemmingen Bali, Bonaire en Curacao.