Curacao

Zijn er op Curacao nog bijzondere plekjes te vinden ? Je verwacht het misschien niet maar deze zijn er wel degelijk. Huur een auto en ga er op uit. Wat dacht je van Porto Marie ? Zo'n heerlijk strandje aan de (noord) west kust van het eiland. En waar overnacht je in een authentieke, kleinschalige accommodaties ? Hier vind je wat tips.   

Een rustige accommodatie, ver weg van massatoerisme en waar er nog echt aandacht voor jou is. Dat is waar het om draait in een TUI Small & Friendly. En of dat nou een authentiek hotel is verscholen tussen wuivende palmbomen of een rustig gelegen appartement omringd door geurige olijfbomen; hier kom je echt tot rust. Zie je jezelf liggen aan de rand van het zwembad met je favoriete boek terwijl de eigenaar een vers gemaakte mojito komt brengen? En ’s avonds bereidt hij met liefde een authentiek diner met verse, regionale ingrediënten. Zo moet vakantie zijn!

Persoonlijk aandacht staat centraal tijdens een verblijf in een TUI Small & Friendly. Hier ben je geen nummer, maar echt een gast. De eigenaar kan je zelfs over de mooiste plekjes in de omgeving vertellen. Wel voor jezelf houden he? Het is de bedoeling dat onze accommodaties ook echt klein, rustig en vriendelijk blijven. En wie denkt dat deze authentieke hotels en appartementen alleen maar op onontdekte plekken staan, heeft het mis. Ook op populaire eilanden als Curaçao en Aruba hebben wij kleinschalige accommodaties. Ideaal voor wie houdt van zon, maar de drukte wil vermijden.

Kies je voor een TUI Small & Friendly vakantie met een vliegreis? Dan heb je vaak de mogelijkheid om te kiezen voor een huurauto. Zo ben je wel even helemaal weg van de drukte, maar kan je toch gaan en staan waar je wilt.

Een kleine greep uit ons TUI Small & Friendly aanbod in het hippe Pietermaai op Curaçao:

Boho Bohemian Boutique Hotel

Boutique Hotel 't Klooster

Pietermaai Boutique Hotel

Scuba Lodge & Ocean Suites


Boho Bohemian boutique hotel

Hotel met een fijne sfeer en je loopt zo de hippe wijk Pietermaai in. Alles binne bereik zoals gezellige cafés, winkeltjes, stranden en (top) restaurants. Bij het hotel een zwembad met jacuzzi en BBQ. 

PieterMaai boutique hotel.

Ga terug in de historie, gelegen in de authentieke en kleurrijke wijk Pieter Maai. Het hotel heeft mooie hoge plafonds, houten ramen, tegelvloeren, hemelbedden en kleine zwembaden.
Leuke restaurantjes in de directe omgeving.