Curacao

Zijn er ook op Curacao bijzondere plekjes en accommodaties te vinden ? Deze zijn er wel degelijk. Huur een auto en ga er op uit. Wat dacht je van Porto Marie? Dat is zo'n heerlijk strandje aan de (noord) west kust van het eiland. En waar overnacht je in een authentieke, kleinschalige accommodaties ? Hier vind je wat tips.   

  • Een rustige accommodatie, ver weg van massatoerisme en waar er nog echt aandacht voor jou is. En of dat nou een authentiek hotel is verscholen tussen wuivende palmbomen of een rustig gelegen appartement omringd door geurige olijfbomen; hier kom je echt tot rust. Zie je jezelf liggen aan de rand van het zwembad met je favoriete boek terwijl de eigenaar een vers gemaakte mojito komt brengen? En ’s avonds bereidt hij met liefde een authentiek diner met verse, regionale ingrediënten. Zo moet vakantie zijn!
  • Persoonlijk aandacht:  De eigenaar kan je zelfs over de mooiste plekjes in de omgeving vertellen. En wie denkt dat deze authentieke hotels en appartementen alleen maar op onontdekte plekken staan, heeft het mis. Ook op populaire eilanden als Curaçao en Aruba zijn er kleinschalige accommodaties. Wel naar de zon, maar niet naar de drukte.
  • Omdat de accommodaties wat rustig gelegen zijn is het soms handig om er een huurauto bij te boeken. Zo ben je wel even helemaal weg van de drukte, maar kan je toch gaan en staan waar je wilt.


Bekijk het TUI Small & Friendly aanbod in het hippe Pietermaai op Curaçao:


Boho Bohemian boutique hotel

Hotel met een fijne sfeer en je loopt zo de hippe wijk Pietermaai in. Alles binnen bereik zoals gezellige cafés, winkeltjes, stranden en (top) restaurants. Bij het hotel een zwembad met jacuzzi en BBQ. 

Boutique Hotel 't Klooster

Hotel 't Klooster is een kleinschaligs stadshotel in een monumentaal pand met alle kamers aan een tropische binnentuin en een klein zwembad. Je kunt er lunchen of er 's avonds borrelen en/of dineren in het Grand Café in een authentieke kapel, terras of binnentuin. 

PieterMaai boutique hotel.

Ga terug in de historie, gelegen in de authentieke en kleurrijke wijk Pieter Maai. Het hotel heeft mooie hoge plafonds, houten ramen, tegelvloeren, hemelbedden en kleine zwembaden.
Leuke restaurantjes in de directe omgeving.  

Scuba Lodge en Ocean Suites

Is een historisch pand in het authentieke Pietermaai. Het heeft een hip en modern interieur en de appartementen hebben een groot terras. De voormalige handelshuizen zijn omgetoverd tot hotelkamers en appartementen met elke luxe van nu.
Boek nu online één van de meer dan 20 kleinschalige accommodaties inclusief huurauto van By June. Klik op de banner voor het aanbod.