Home » Vakanties » Naar de zon » Naar de zon (algemeen)

Zonvakantie (algemeen)

Auténtica werkt samen met enkele geselecteerde ANVR en SGR aangesloten reisorganisaties waarvoor wij de vakanties kunnen verzorgen. Bekijk de voordelen van het "ontzorgen" van jouw vakantie via ons reisbureau.

Bekijk de websites om inspiratie op te doen voor dé authentieke vakantiebelevenis. 

Weg van de Massa
"Bijzonder, kleinschalig en authentiek"

Weg van de Massa biedt vakanties inclusief huurauto en een bijzondere accommodatie aan, indien gewenst kunnen wij ook een passende vlucht bieden. Vertrek met Transavia vanaf Amsterdam of met vertrek vanaf een regionale of buitenlandse luchthaven. De accommodaties bevinden zich voornamelijk op rustige plekjes en zijn persoonlijk  bezocht en beoordeeld.


Een studio met een enorm hemelbed, het home-made Toscaanse diner verzorgd door Francesco, een landhuis uitkijkend over de Ionische Zee… Bij
TUI Small & Friendly vakanties zijn er geen twee hetzelfde.

Hier geen animatie aan het zwembad of designkoelkast op je kamer, wél een eigenaar die zijn gasten kent en je de leukste wandelroute richting het dorp wijst. Hier wil je nooit meer weg.


Kleinschalig, gastvrij, charmant en bijzonder sfeervol, zo kun je de hotels en appartementen voorzien van het Corendon Charme label het best omschrijven. De speciaal geselecteerde accommodaties zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt. Of het nu om een boutique hotel, ambiance appartement, kleinschalig hotel of een designhotel gaat, altijd is er die persoonlijke service en intieme sfeer die je verblijf net dat beetje extra geven.


Casita Travel
"Alleen de allermooiste vakantiehuizen"
Je vakantie? Die staat in het teken van nieuwe ontdekkingen, inspiratie opdoen of gewoon puur ontspannen. Maar een ding staat vast: je wilt een pico bello uitvalsbasis. Een vakantiehuis. Tussen wuivende palmen of onder de sinaasappelbomen. Met een seabreeze of met adembenemend uitzicht. Met comfort. Waar je slaapt als een roos. Je het zand van je zongebruinde lijf spoelt. 

Bij Casita Travel vindt je vakantiehuizen nét even anders en weg van de massa. Op de Canarische Eilanden, Ibiza, Madeira en in Portugal, Griekenland en het vasteland van Spanje.