Nieuws over Authentieke vakanties

Hier vind je nuttig en leuk nieuws met betrekking tot authentieke vakanties. 

Corendon verandert reismerk Karin's Choice in By June

Badhoevedorp,07juni2023

Corendon lanceert By June; de nieuwe merknaam voor haar reismerk dat gespecialiseerd is in kleinschalige vakanties. De naam By June symboliseert de start van de zomer en het vakantiegevoel waar iedereen gedurende het jaar zo naar verlangt. Daarnaast is de naam internationaal beter bruikbaar dan de voormalige naam van het merk: Karin's Choice.

By June focust op verzorgde vakanties in kleinschalige accommodaties, weg van de drukte en op idyllische locaties. De vakanties zijn altijd inclusief huurauto zodat vakantiegangers gemakkelijk de omgeving kunnen verkennen. By June vakanties zijn te vinden op de zonnige bestemmingen Griekenland, Spanje, Italië, Portugal, Curaçao en Bonaire.

Zomergevoel 
“De naamsverandering van Karin's Choice naar By June markeert een spannende nieuwe fase voor het merk, waarin het zich nog meer wil profileren als dé keuze voor reizigers die op zoek zijn naar kleinschalige, verzorgde vakanties op idyllische bestemmingen. De keuze voor de naam By June is geen toeval. De naam is afgeleid van de maand waarin de zomer begint en symboliseert waar iedereen naar verlangt: gouden zonnestralen, eindeloze dagen, warmte en vakantiegevoel. By June heeft als missie om reizigers te ontzorgen en biedt een unieke vakantie-ervaring die volledig in lijn ligt met de verwachtingen van haar klanten”, zegt Debora de Roos, Directeur Marketing van Corendon. 

Ontspannen vakanties 

Willem Langenberg, Manager By June en GOfun: “Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere vakanties die net even anders zijn, weg van de gebaande paden. De plekken die we voor onze klanten hebben uitgezocht, kennen we goed. We hebben ze zelf bezocht, de ligging persoonlijk bekeken, de sfeer geproefd en de omgeving ontdekt. We kennen de eigenaren, zodat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan. Daarbij kiezen we voor vertrouwde vakantielanden. We bieden geen exotische rondreizen of uitdagende safari’s, maar gewoon ontspannen, zorgeloze vakanties in de zon.”


Foto: Kasteel van Cruje Albanië

Albanië populair vakantieland: 'Nederlanders willen authentieke ervaring'

(RTL Nieuws 19 juni 2023)

Wordt het Frankrijk, Spanje, Italië of Albanië? Volgens verschillende reisbureaus en de ANWB wordt Albanië een steeds populairdere vakantiebestemming. Sinds de opnames van 'Wie Is De Mol?' vorig jaar is het land zo in trek dat sommige reisbureaus zelfs helemaal vol zitten.

Sinds de opnames van 'Wie Is De Mol?' kan Wladimir Meijer van Albanië Reizen de vraag naar het land nauwelijks nog meer aan. Hij begon ooit met het organiseren van reizen naar Montenegro en voegde daar Albanië aan toe. 

Lees hier het hele artikel op RTL nieuws