Home » Online partners » Zonnige vakanties

Online only Zonnige vakanties

Autenticá heeft een aantal online partner reisorganisaties die authentieke en kleinschalige vakanties aanbieden. Deze reizen kunnen wij niet voor je verzorgen maar je kunt deze wel online zoeken en boeken via onderstaande links.    

Voor Sunweb Secrets zijn we omgereden en dat heeft geweldige vakantieadresjes opgeleverd: kleinschalige accommodaties waar de charme, gastvrijheid en authenticiteit vanaf spatten. Van bijzondere boutique hotels in de bergen tot sfeervolle appartementen op adembenemende locaties. Neem een huurauto en rijd langs de mooiste plekjes, weg van de massa. Zo kom je langs romantische verlaten baaitjes en charmante restaurantjes. 


 

Voor vakanties met bijzondere verhalen. Er op uit trekken met eigen huurauto om in contact te komen met de locals op een markt en te luisteren wat er 's avonds te beleven valt. Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza was here linksaf.


Geen zin om 3 keer per dag in de rij gaan staan voor een overdadig all-inclusive buffet? Liever een terrasje in de zon en proeven van de lokale specialiteiten. Geen karaoke avonden, waterparken of handdoekje leggen ? Liever een fijne stoel onder een boom, ongerepte strandjes, een dorpsplein, haventje en wat cultuur op zijn tijd ? Deel zelf de ideale vakantiedag in met Karin's Choice.


Ben jij wars van grote massale hotels en ga je graag voor een wat gemoedelijkere sfeer? Maak een keuze uit kleinschalige hotels met max. 75 kamers. Geen gedrang om ligbedjes, geen enorm drukke restaurants en personeel dat jou de verdiende aandacht kan geven. De bestemmingen ? Die lopen uiteen van Griekenland tot Turkije en van Egypte tot Montenegro. Zoek en boek ze online op Vakantiediscounter.nl


 

Ross Holidays is specialist in reizen naar kleinschalig Griekenland. Maar liefst 29 bestemmingen en verschillende thema's als : bijzondere reizen, autorondreis, zeilen, duiken, stedentrips, wandelvakanties, eilandhoppen, winter, trekking, stadswandelingen,  en last-minutes.