Home » Online only partners » Zonnige vakanties

Online only Zonnige vakanties

Autenticá heeft een aantal online partner reisorganisaties die authentieke en kleinschalige vakanties aanbieden. Deze reizen kunnen wij niet voor je verzorgen maar boek ze  online zoeken en boeken via onderstaande links. Vragen? Natuurlijk helpen we je graag offline bij deze online vakanties.

 Sunweb Secrets  is een stukje omgereden en dat heeft geweldige vakantieadresjes opgeleverd: kleinschalige accommodaties waar de charme, gastvrijheid en authenticiteit vanaf spatten. Van bijzondere boutique hotels in de bergen tot sfeervolle appartementen op adembenemende locaties. Pak de huurauto en rijd langs de mooiste plekjes, weg van de massa. Kom je langs romantische verlaten baaitjes en charmante restaurantjes. 


 

Voor vakanties met bijzondere verhalen. Er op uit trekken met eigen huurauto om in contact te komen met de locals op een markt en te luisteren wat er 's avonds te beleven valt. Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza was here linksaf.


Geen zin om 3 keer per dag in de rij gaan staan voor een overdadig all-inclusive buffet? Liever een terrasje in de zon en proeven van de lokale specialiteiten. Geen karaoke avonden, waterparken of handdoekje leggen ? Liever een fijne stoel onder een boom, ongerepte strandjes, een dorpsplein, haventje en wat cultuur op zijn tijd ? Deel zelf de ideale vakantie in met Karin's Choice.


Een Hotiq vakantie is :

  • Genieten van de zon.
  • Culturen ontdekken, mensen leren kennen en culinair ontdekken.
  • Handpicked vakantieadresjes.
  • Weg van de massa
  • Unieke experiences op bestemming.
  • Van begin tot eind goede zorgen: 24/7 bereikbaar op jouw vakantieadres. 
  • Kosteloos omboeken tot 28 dagen voor vertrek.

Bij de HOTIQ vakanties is standaard altijd een huurauto inbegrepen. Bovendien kun je experiences bijboeken die helemaal passen bij jouw bestemming en accommodatie. Denk bijvoorbeeld aan kookworkshops, wijnproeverijen, mountainbike-tochten, paardrijden, yoga, of surfles.


Ben jij wars van grote massale hotels en ga je graag voor een wat gemoedelijkere sfeer? Maak een keuze uit kleinschalige hotels met max. 75 kamers. Geen gedrang om ligbedjes, geen enorm drukke restaurants en personeel dat jou de verdiende aandacht kan geven. De bestemmingen ? Die lopen uiteen van Griekenland tot Turkije en van Egypte tot Montenegro. Zoek en boek ze online op Vakantiediscounter.nl


 

Ross Holidays is specialist in reizen naar kleinschalig Griekenland. Maar liefst 29 bestemmingen en verschillende thema's als : bijzondere reizen, autorondreis, zeilen, duiken, stedentrips, wandelvakanties, eilandhoppen, winter, trekking, stadswandelingen,  en last-minutes.


 

Geniet van de charme van een authentieke Suntip vakantie:

De gastvrijheid en tips van de eigenaar van jouw kleinschalige accommodatie.
Weg van de drukte. Afstand nemen van het dagelijkse leven. Ontdek de cultuur, ontmoet de lokale bevolking en proef de lokale culinaire gerechten.