Home » Online only partners » De natuur in

De natuur in


Ontspannen de natuur in, weg van de drukte en even tot jezelf komen. Soms heb je dat net even nodig. Relaxed of actief, er zijn genoeg mogelijkheden bij deze online partners. 

Je ziet eerst twee reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in natuur vakanties en vervolgens nog wat specifieke authentieke natuur vakantie thema's. 

Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakantiesfietsvakanties
gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding zijn er ook individuele reizen. Laat je inspireren en stel je eigen reis samen met behulp van ons unieke reisaanbod.


Natuurlijk Reizen neemt je mee naar mooie bestemmingen zowel binnen als buiten Europa. De specialisaties zijn kleinschalige, actieve reizen, bijzondere vakanties en maatwerkreizen. Met deze reizen geniet je van de natuur en maakt je kennis met de cultuur en de lokale keuken. Bij het samenstellen van deze reizen houdt Natuurlijk Reizen rekening met mens, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor de reiziger bijzonder is maar

ook de komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen. Natuurlijk Reizen probeert een  bijdrage te leveren aan duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Zij nemen deel aan projecten en werken zoveel mogelijk samen met kleine, duurzame accommodaties. Voor een aantal reizen dichter bij huis, gaat de reis per trein, bus en boot. Natuurlijk Reizen organiseert o.a. fietsreizen, wandelvakanties, culinaire reizen, natuurreizen, creatieve weken en autorondreizen op bijzondere bestemmingen.